Bllokoni Gjurmues

BLLOKONI GJURMUES

Shfletuesi Tor izolon çdo sajt që vizitoni, që kështu, gjurmues dhe reklama palësh të treta s’mund t’ju ndjekin. Çfarëdo cookie-sh spastrohen automatikisht, kur mbaroni shfletimin. Po kështu bëhet edhe me historikun tuaj të shfletimit.

Mbrohuni Nga Survejimi

MBROHUNI NGA SURVEJIMIT

Shfletuesi Tor e pengon dikë që vëzhgon lidhjen tuaj të dijë ç’sajte vizitoni. Krejt çka mund të shohë dikush që vëzhgon zakonet tuaja të shfletimit është fakti se po përdorni Tor-in.

Rezistojini Krijimit të Shenjave të Gishtave

REZISTOJINI KRIJIMIT TË SHENJAVE TË GISHTAVE

Shfletuesi Tor synon t’i bëjë krejt përdoruesit të duken njësoj, duke e bërë të vështirë që për ju të krijohen shenja gishtash bazuar në të dhëna të shfletuesit dhe pajisjes tuaj.

Fshehtëzim Me Shumë Shtresa

FSHEHTËZIM ME SHUMË SHTRESA

Trafiku juaj kalohet nëpër rele dhe fshehtëzohet tri herë teksa kalon nëpër rrjetin Tor. Rrjeti përbëhet nga mijëra shërbyes të xhiruar nga vullnetarë, të njohur si rele Tor.

Shfletoni Lirisht

SHFLETONI LIRISHT

Me shfletuesin Tor, jeni të lirë të hyni në sajte të cilët rrjeti juaj mund t’i ketë bllokuar.

RRETH NESH

Ne besojmë se cilido duhet të jetë në gjendje të eksplorojë internetin me privatësi. Jemi Projekti Tor, një ent jofitimprurës 501(c)(3) US. Shpiem përpara të drejtat e njeriut dhe mbrojmë privatësinë tuaj internetore përmes software-it të lirë dhe rrjeteve të hapura. Njihuni me ekipin tonë.